Thursday, April 28, 2011

009: Follower yang bertambah

Kalau tengok first entry aku untuk blog baru ni, aku ada cakap yang aku tak nak orang kenal aku. Supaya aku boleh menulis semahu aku.

Tapi tiba-tiba follower aku naik mendadak. Pageview juga sungguh luar biasa jumlahnya. Ok ini agak hiperbola.

Aku macam dah agak sebab apa. Aku pun tengok update blog Cik Epal. Sah la Cik Epal tulis entry pasal komen aku tu. Aku kena hentam ke ha? Cuak sekejap. Haha..

Nasib baik Cik Epal menerima teguran itu dengan baik. Alhamdulillah. Memang itu pun yang aku harapkan.

Terima kasih untuk semua yang sudi singgah dan follow. Aku hargai. Dan untuk pengetahuan semua, aku baru je mula menulis balik. Aku start blogging Mac 2009. Tapi semua entry aku dah delete untuk mengelak stalker. Dan profile aku pun takde info pasal aku. Bajet popular lah kena stalk bagai kan.

Tapi aku keep on blogging sebab memang aku minat menulis dari dulu. I got nothing much to give you, just my two cents of story. Aku agak sibuk dengan study dan organisasi, jadi hidup aku bukan hanya di blog. Dan sebab itu juga aku susah untuk blogwalking. Minta maaf kalau tak follow back. InsyaAllah aku singgah kalau ada kelapangan.

Thanks again guys. =)

16 pendengar:

Miss b said...

hehe

:)

Adinda Amy Sensei said...

assalamualaikum ...

hai sis...apa khabar?
salam mahabbah..moga terus menulis dan menulis..

cik mieza said...

bru pas bace entry cik epal .. bgus lah jjur n berani bagi komen mcm 2 .. :)

syieda said...

hehe.. ^_^ follow akk..

najat said...

hehe. bagusla tuh rite? follow la mine too, saya da follow awak :)

Ummu Khaulah Hasan said...

tahniah !

safiyyah jujur dalam berbicara ;)
suke, suke, suke ;)

singgah sini dan follow shafiyyah ;)

nice blog, wish u luck, dear..

kalau sudi meh le singgah belog kite gak..

lau sudi laa..;)
thanks a lot !

♥HANA ZAINAL♥ said...

salam . datang sini. suke gaya pnulisan andaa. follow ur blog ^^

dark r0se said...

nice person wif a nice post!:) keep on blogging~:)

safiyyah said...

Miss b,
=)

Amy,
Wslm. Alhamdulillah sihat. Thanks. U too

cik mieza, syida, najat, Ummu Khaulah Hassan, Hana Zainal, dark rose,
Terima kasih banyak2. InsyaAllah akan singgah di blog anda kalau ada kesempatan =)

AmOy zEt said...

amoy pengikut anda sekarang,,hihih~~nice entry,,berani bsuara,,gud job!

Anis Zafirah said...

Alhamdulillah, dapat gak masuk blog ni, :D Seriously, daripada gaya akak menulis, akak seorang yg jujur dalam penulisan :) Saya suka dengan entry akak, dan saya baca dari atas sampai bawah :) Salam kenal ..... :)

izwanie azieda said...

saffiyah :) wanie ada tag nama saffiyah di entri wanie yang ini.

http://bintangbintangberkedipan.blogspot.com/2011/04/menulis-bukan-kerana-nama.html

pinjam ur prinsip. thanz saffiyah :)

Fuadah Ammar said...

As salam,

U have pleasant personality that people can tell from your writing, and that easy to relate factor from one person to another, which is alhamdulillah...

Keep on blogging!

Nana said...

datang dari entry cik epal ;)

aidabeelicious said...

datang dari cerita CE

safiyyah said...

amoy,nana, aidabeelicious,
thanks a lot. akan singgah di blog anda bila ada kesempatan insyaAllah

anis zafirah,
memang itu tujuan saya menulis mula-mula. untuk cari kejujuran dalam menulis. salam kenal juga =)

wanie,
thanks wanie. keep on blogging

fuadah ammar,
wslm. alhamdulillah. terima kasih =)