Wednesday, April 27, 2011

008: Pembaca setia

Pembaca setia tu macam kawan yang setia. Satu dalam seribu.

Masa aku delete blog dulu, ada beberapa orang yang bertanyakan blog aku. Tapi beberapa orang itu orang yang aku kenal. Jadi bila mereka bertanya itu perkara biasa bagi aku. But still, thanks kerana mengambil berat.

Tapi yang buat aku lagi terharu, bila pembaca setia aku ni tiba-tiba inbox aku di facebook dan bertanyakan kenapa aku delete blog.

Aku tak pasti macammana aku boleh kenal NUR, dan menjadi rapat. Tapi Nur antara orang yang rajin komen di blog aku walaupun kadang-kadang aku tak punya masa untuk komen di blognya. Nur juga blogger pertama yang tag aku untuk buat entry itu ini walaupun sampai sekarang aku tak balas tag tu. Haha.. Kesian Nur kan. Mintak maaf k.

Tapi ikhlas dari hati saya, terima kasih sebab jadi pembaca setia saya. =)

7 pendengar:

izwanie azieda said...

saya pun nakkan pembaca setia. tetiba nak buat entri pasal pembaca setia plak. hee.

nunama a.k.a nur :) said...

huhe terharunya. :')

Hana..kita langsung x kisah pun pasal komen2 and tag tu. hehe.

ingat lagi quote Hana kat "about me" dulu.

"Menulis bukan kerana nama"

Mungkin sebab itu, lagi kita suka baca. Kadang2 tu, ambil ibrah mana2 yg berkenan.

kadang2 tu, ada certain2 ayat yg menyedarkan diri ini. Motivasi gitu. :)

p/s: pasni, jgn pula takut2 nak tulis psl rock2 ke otai2 pula ek. ;)

ღ p!nk veLvet ღ said...

hye! blogjogging kat cni d pg kamis~~ ◦♥◦♥◦♥◦♥◦♥◦

SumBody Me.. said...

jenjalan sini dari blog cik epal :)

safiyyah said...

wanie,
It's a great things to have them. Kan? =)

Nur,
Saya ikut mood. Kadang2 tulis elok, kadang2 tulis merepek. Hehe.. thanks again.

Pink Velvet & Sumbody Me,
welcome =)

siti noorhafisah bkhairudin said...

salam~ kak safiyyah. saya interested follow blog akak lepas baca blog cik epal. best! akak study apa eh kat NZ? :)

safiyyah said...

siti noorhafisah,
wslm. terima kasih. sy study chemistry. awak?