Thursday, August 11, 2011

061: Terima kasih kerana tulisanmu

Aku sudah lama tak blogwalking. Aku biasanya hanya akan lawat blog yang biasa aku baca sejak dulu. Dan kadangkala blog mereka yang rajin melawat blog aku. Walaupun aku sangat ingin mencari blog-blog yang dekat dengan hati aku, tapi aku sentiasa tidak punya waktu untuk itu. Tahun terakhir di universiti adalah waktu yang sangat memenatkan. Tambah lagi aku ambil subjek yang ada lab dan research.

Tapi waktu aku bosan-bosan membuat lab report, aku cuba-cuba singgah sebentar di blog yang aku sudah lama follow, cuma jarang mengikuti setiap bait kata dalam penulisan mereka.

Dan alhamdulillah, 2 blog ini benar-benar buat aku jatuh cinta. Hingga buat aku cemburu dan terasa ingin menulis sebagus itu.

Dua blog yang aku maksudkan:

1. Sidratul Muntaha
2. Puding Karamel 

Terima kasih kerana tulisan yang menyentuh hati. Terima kasih kerana berkongsi cerita tentang kehidupan. Terima kasih kerana banyak menyedarkan.

Note to self: Perlu rajin blogwalking untuk jumpa tulisan yang berkualiti.

4 pendengar:

Puding Karamel said...

Alhamdulillah
segala yg best sy kembalikan kpd Dia
segalanyanya dari Dia juga,adapon sy ni insan biasa, tukang taip jer
anyhow, u made my day, episod 2.eh?
ur blog jg telah sgt menyentuh hati saya,hence,all d good words,i'd like to return to u,wif my respect...
for d happiness that u created today
may allah bless

Sidratul Muntaha said...

Haza min fadlihi robbih.
Segala kurniaan adalah milik-Nya.Semoga kita tak menjadi manusia yang tinggi diri.

Terima kasih safiyyah.All the best untuk pengajian tahun akhir kamu.Mohon Allah mudahkan.

P/S:Saya ingat lagi.First time ke sini,saya jumpa link blog kamu daripada munsyi's blog fanpage, dan saya pun baca penulisan awak secara silent.

nur :) said...

Bismillahirrahmanirrahim. :)

Subhanallah. Setuju dengan Safiyyah. Dorangnye tulisan juga menyentuh hati saya.

Each entry have something in it.

Masih membaca entry Sidratul Muntaha sehingga ke titik akhir.

Puding Karamel, alhamdullilah. Sudah dibaca keseluruhan.

Moga2, saya dapat ambil yang mana baik yang sudah diilhamkan olehNya kepada mereka ini (ehem! dan juga kamu :)).

terima kasih kepada Safiyyah kerana telah menghebahkan blog yang baik ini. Syukran. ^_^

safiyyah said...

puding karamel,
thanks. keep on blogging tau :)

sidratul muntaha,
terima kasih. doakan saya :)
munsyi memang rajin link blog ni. hee saya pun silent reader ^_^

nur,
sama2 nur :)