Saturday, August 6, 2011

060: Mari menjalin ukhwah

InshaAllah, aku akan pulang berhari raya di Malaysia tahun ini. Tapi cuti hanya 2 minggu. 5 September aku akan kembali ke New Zealand.

Oh sebenarnya aku ingin beritahu ini. Aku sangat teringin berjumpa dengan kawan-kawan yang rajin melawat blog aku.

Nur Nabilah
AJ Edrez
Fyna Man
Ana Jannah
Puding Karamel
Dark Rose
Nadiah
Anis Zafirah
Aida Lela
Izwani Azieda

*Maaf kalau ada yang aku tertinggal.

Tidak tahu mengapa, tapi hati terasa ingin berjumpa. Untuk berkenalan dan menjalin ukhwah di dunia realiti. Ini bukanlah gathering blogger besar-besaran seperti kebiasaan blogger lain, tapi pertemuan ini hanya pertemuan bertemu sahabat. Mungkin tidak ada yang istimewa, dan pastinya tidak glamour. Jadi kalau ada sesiapa yang sudi, dan berada di sekitar Perak atau KL, bolehlah beritahu aku. Kalau tak cuti ini, mungkin cuti lain kali. Bulan 12 ini inshaAllah aku balik lagi. Ya, semakin besar aku semakin mengada-ngada nak balik selalu.

Lagi 2 minggu je nak balik ni. Tak sabar sebab first time balik waktu raya. =)

15 pendengar:

darkrose~ said...

mekasih sebab tak lupakan ros~ insyaAllah ade rezeki kite jumpe yew~ :) beest lah dy dpt beraya kat sini~:)

Fyna Man said...

balik raya ea akak? mesti tak sabar kan. huhu
fina ade area KL je, insyaAllah kalu ade rezeki kite jumpe ea.
terharu akak igt fina. :)

selamat menyambut ramadhan.

Puding Karamel said...

gee...
so overwhelmed,no words cud b put in,to xpres my feeling

ececeh...ye ye je kan..haha
siriyesly,sgt berterima kasih 4 ur thot^^
i felt the same,walaupun i'm terribly bashful.hohoho

nanti bile sy blk key ell,sy akn roger2 eh.ada rezeki,panjang umur, jumpa la kita.

JZKK.ur entry made my day ^^
may allah bless for the happiness that u created
ukhuwah fillah

hafiz CHouJi said...

Hafiz Chouji tak nak jumpa ke? Pelawat setia jugak ni, cuma kadang-kadang je tinggalkan jejak. :'p

nur said...

:')
thanks Safiyyah. :)

nak jumpa juga. hehe. tapikan, kita ada kat johor. insyaAllah, kalau diizinkanNya, kita jumpa k. Amiin. :)

p/s: ehem! ingtkan entry yg lama termiss. rupanya entry baru. hihi. setakat ni, kalo terlewat baca pun 1@2 hari. (kalau x g mana2) ^_^

safiyyah said...

rose,
inshaAllah. best2. x sabar. hehe

fyna,
saya terharu juga awak selalu singgah di sini. :)

Puding Karamel,
alhamdulillah. awak mmg patut diingati :) inshaAllah kita jumpa kalau Allah izinkan. I'll pray

chouji,
saya jumpa yg perempuan je lah. hehe

nur,
ala jauhnya awak. amin. moga Allah izinkan

nadiah said...

safiyyah!!sooo terharu sebab sefiyyah nak jugak jumpa saya, heee..teringin jugak nak jumpa, tapi saya duk kelantan,tak berpeluang lah nampaknya,huhuuu...

shahniz said...

salam..la baru perasan. nie dulu nama hana kan, pelik juga tetiba jer boleh folow blog nie..
apsal tetiba lepas menyepi trus tukar nama blog.. just curios.

safiyyah said...

nadiah,
yeke.. takpe. jumpa di blog pun boleh. hehe

shahniz,
wslm. mulai skrg pgl safiyyah okay? hehe.. ingat saya lg rupanya. ada la few problems. tapi mostly sebab stalker n diri saya sendiri yg xnk dikenali :)

AJ Marcell Edrez said...

Wah....sangat terharu lah....Saya pun teringin nak jumpa awak tawww... Insya Allah, nanti kita jumpa sebab tahun ni turn saya raya kat Malaysia. Tapi bagaimana itu ya... Tak sabar sebenarnya nie.. (^_^)

AJ Marcell Edrez said...

Wah....sangat terharu lah....Saya pun teringin nak jumpa awak tawww... Insya Allah, nanti kita jumpa sebab tahun ni turn saya raya kat Malaysia. Tapi bagaimana itu ya... Tak sabar sebenarnya nie.. (^_^)

Ana Jannah said...

terharu sebab x lupakan saya...tapi saya akan ke sarawak..semakin besar tugas untuk digalas..

~doakan yg terbaik untuk saya :)

someone that you know said...

semoga selamat smpai...
sy doakan agar kepulangan kali ini lebih bermakna.. rasenyer ini kali pertama awk beraya bersama keluarga sejak menjadi warga victorian kan.. dan sy doakan agar awk dpt berjumpa rakan2 yg awk sebutkan tu.. semoga ALLAH permudahkan.

Aida Lela said...

terharunya..tp, kite tinggal kat terengganu. jauhh.

*didoakan semoga saffiyah selamat sampai, gembira bertemu keluarga yg disayangi :)

safiyyah said...

AJ,
yeke? saya pun! hehe.. roger2 la kat blog kalau free :)

Ana Jannah,
inshaAllah. All the best in everything :)

someone,
yup. terima kasih

Aida Lela,
hee terima kasih :)