Friday, June 17, 2011

039: Wabak drama Nora Elena

Kalau tengok kat facebook, kebanyakan status perempuan mesti cakap pasal Seth Tan, hero drama Nora Elena yang romantik lakonan Aaron Aziz. Aku pun terpengaruh dan mula menonton beberapa episod secara marathon.

Sampai part Seth Tan belikan bunga ros penuh satu boot kereta, dalam hati aku berkata,

"Membazir! Duit tu boleh beli macam-macam la."

~
~
~

Aku rasa aku tak boleh bersuamikan lelaki romantik kot?

11 pendengar:

miss unknown said...

haha..cerita je la safiyyah..ada ke lelaki nak buat macam tu kat dunia realiti nih? lagipun romantik tak semestinya bagi bunga penuh boot kan, banyak lagi cara lain, yang tak membazir.. =D

AJ Edrez said...

Terlampau romantik.
Saya pun rimas juga.
Yang sedang-sedang saja....muehehe

dark r0se said...

mesti safiyyah dapat org yang cenggitu nnt!:P

MuNsYi SaMa said...

haha. romantik mesti kena pada masanya. Pandai jaga hati isteri, tegur bila salah, jadi ketua keluarga yang baik, rasenye tu lagi romantik kot. :)

some one that u know said...

peh... yg kat nz pun sempat nak tgk...

x sempat lg nak tgk.. ceritanya time magrib.. nak download malas la plak...

Anis Zafirah said...

kak safiyyah, jangan nanti akak pulak dapat bunga ros penuh satu kereta ^___^

Puding Karamel said...

sama la kita.haha
kalau tgk hatta sekuntum bungapon sy akan menggerutu.baik bagi coklat.

safiyyah said...

miss unknown,
betol2. x logik cite tu :P

AJ,
sederhana lebih baik :)

rose,
haha. xtau la. kita tunggu dan lihat :D

munsyi,
exactly :)

someone,
youtube sudah

anis,
akak nak coklat 1 kereta!

puding karamel,
yeah. betul tu ^^

Atiqah Adnan said...

sbb safiyyah bukan nora elena.. nora elena suke bunga n tak kisah kot duit ke tak sbb da terharu sangat.. hehe~

safiyyah said...

suka bunga jugak. cuma entahlah. rasa membazir. bagi sejambak pun dah ok. hihi. nasib baik saya x berlakon jadi nora elena kan :P

Atiqah Adnan said...

hihi comel je akk rasa statement tu yang.. ^^