Sunday, September 11, 2011

065: Satu soalan untuk anda

Aku hanya ada satu soalan.

Apa yang korang nak capai dalam masa 10 tahun lagi?

Adakah masa tu korang dah ada 2 anak, atau masih belum berkahwin? Adakah sudah ada sebuah banglo, atau mahu membeli kereta idaman?

Semua lah yang korang nak capai. Tak kisahlah apa-apa.

Pernah terfikir? Jom fikir sekarang. Boleh reply kat komen. Nak buat entry khas pun boleh.

4 pendengar:

Ana Jannah said...

~inilah harapan saya....


http://ana-jannah.blogspot.com/2011/09/satu-soalan-untuk-anda.html

Puding Karamel said...

this is my 3rd visit to this post, stil clueless nk tulis apa.

agaknya, sy dah selesa dgn kehidupan sy yg skrg ini kot, i wish 4 this kind of life to go on 4ever, tapi impossible

klo nak cakap harapan,terlalu banyak...
say, antaranya,
-to establish a secure post in my job, might go 4 master
-untuk menjadi slah satu penggerak jentera DnT yg kuat
-untuk mendapatkan baitulmuslim sendiri
-dah haji, n travel ke jepun n merata tempat (hehe)
-mesti ada rumah sendiri
-ada banyak binaan yang apabila melihat mereka, hati sy akan gembira
-hope to keep blogging
-tengok adik2 kandung berjaya dunia akhirat
-spend time dgn family,d samping keje harian dan keje DnT
-ade anak angkat palestin
-faham Al-Quran word by word, boleh cakap jepun berbuih2

biiznillah ^^
wallahua'lam

izwanie azieda said...

lama tak singgah sini :) rindu saffiyah..

safiyyah said...

terima kasih Ana Jannah dan Puding Karamel. nanti saya buat entry sambungan :D

wanie, rindu juge :(